Syddjurs Vandråd
FRISK VAND FRA HANEN
Name: SDV_HorisontalLogo.png.
Kvalitetssikring
27. oktober 2014Nyt kursus i kvalitetssikringI slutningen af november 2014 udbyder Vandrådet atter i samarbejde med DVN - Dansk Vand- og Naturcenter kurser i hygiejne, vandværksdrift og ledelsessystemer.Kurserne har som mål at ruste vandværkerne til at opfylde kravene i henhold til bekendtgørelse nr. 132 om kvalitetssikring på almene vandværker fra 14. februar 2013.De kurser, som udbydes, er godkendt af Syddjurs Kommune.Kursusindholdet fremgår af dette link:
Indbydelse til kursus November 2014
18. december 2013Kursus i kvalitetssikringI det kommende år udbyder vandrådet i samarbjde med DVN - Dansk Vand- og Naturcenter kurser i hygiejne, vandværksdrift og ledelsessystemer..Kurserne har som mål at ruste vandværkerne til at opfylde kravene i henhold til bekendtgørelse nr. 132 om kvalitetssikring på almene vandværker fra 14. februar 2013.De kurser, som udbydes, er godkendt af Syddjurs Kommune.Kursusindholdet fremgår af dette link:
Bekendtgørelse om Kvalitetssikring.Den 14. februar 2013 trådte den nye bekendtgørelse om kvalitetssikring på almene vandforsyningsanlæg i kraft til fuld implementering hos vandværkerne inden 31. december 2014.Bekendtgørelsen har været undervejs i høringsfasen siden efteråret 2012. Den har været omtalt i novembernummeret af Vandposten, side 27. Se bekendtgørelsen herunder og se artiklen herunder.


Aktuelt
NB:
Repræsentantskabsmøde - tirsdag d. 26/4 kl. 18.30
Fra Syddjurs Kommune har Vandrådet medtaget en skabelon til udarbejdelse af beredskabsplaner. Der ud over har vi uploaded Danske Vandværkers vejledning nr. 300 om beredskabsplaner.
Name: SDV_HorisontalLogo.png.

Viden om vand

Her finder du almen info om vand i Danmark:
Formand: Claus Carstensen | telefon: 21 29 16 99 | Email: formand@syddjursvandraad.dk
Created by Dvn.dk
Powered by Svift.net